Aquest divendres 9 de juliol s’ha presentat al Castell de Ribes el cartell i la programació del festival de música d’autor/a Monocicle 2021. Una presentació que va comptar amb la música en directe de “I” el nou projecte musical de Biel Solsona i de “La banda de los melones” grup que es reagrupava temporalment i pujava a l’escenari 25 anys després.

Afegeix aquí el titol h2

El Monocicle tindrà lloc els propers 3, 4 i 5 de setembre a l’Escola La Riera de Sant Pere de Ribes (Garraf) per motius d’aforament relacionat amb la Covid-19. El plat principal del certament gira entorn a la final de cantautors/es que organitza el Monocicle des de fa 7 edicions. En aquest 2021 han estat 163 les propostes presentades de les quals el jurat ha escollit 3 finalistes que pujaran a l’escenari durant el festival. Les propostes són “Joa Lwest”, “Paunezz” i “Karla amb K”.

En el cartell d’aquest any hi podrem trobar noms que ja s’han donat a conèixer durant les darreres setmanes com Joan Colomo, Núria Graham, Ninot, Sr. Chen o Vidal Soler als quals ahir a la presentació oficial s’hi van sumar altres com El Petit de cal Eril, Pawn Gang, Marc Parrot & Eva Armisén, Carlota Flaneur o Clams entre altres.

Podeu consultar tot el cartell, les novetats i els abonaments pel Monocicle a través del web del festival.

La Cultura és vida!!  La Cultura s’ho mereix!

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials