El col·lectiu LaSalaLlarga té el gust de presentar-vos i convidar-vos al CICLE SETEMBRE LITERARI, un cicle monogràfic dedicat al món de leslletres. Durant tres setmanes, la SalaLlarga s’omplirà d’actes adreçats a públics de totes les edats, però amb una passió en comú: les ganes de compartir lletres, paraules, idees, emocions i històries.
El programa del cicle és el següent:
BOOK CROSSING
Durant tot el mes LA SALA LLARGA incorporarà una zona de bookcrossing per intercanviar llibres, regalar-los, recomanar-los,inspirarse amb noves troballes.
DISSABTE 3 DE SETEMBRE A LES 17H A la sala d’exposicions de l’entitat
Monogràfic del conte. Contar, des-contar,re-contar…
La tarda començarà amb la interpretació d’El Timbaler del Bruc, a càrrec d’una conta-contes, i seguirà amb la projecció del documental “Aquest conte no s’ha acabat”, sobre el rol dels gèneres en els contes infantils, que comptarà amb la presència de les autores.
DISSABTE 17 DE SETEMBRE, A LES 19H A la sala d’exposicions de l’entitat
L’escriptor Jordi Llavina presenta un viatge cap ala lectura i els sentits. La xerrada d’aquest autor, poeta i crític literari ens farà reflexionar sobre el fet de llegir. La seva veu experta ens farà qüestionar, per exemple, per què llegim i per què ens gratifica llegir.
DIUMENGE 25 DE SETEMBRE, AL VESPRE AL CASTELL DE RIBES
Recital poètic “Estenent paraules”
El setembre literari culminarà amb un recital poètic, que tindrà lloc en el marc de la tradicional celebració de Sant Miquel. La Gemma Romanyó, l’Ester Villa i la Lídia Gázquez oferiran tastos poètics d’una manera original i visual. A més notificarem el guanyador del concurs de Logos que vam iniciar a l’abril.