Amb la calor de l’estiu encara enganxada al clatell, obrim noves propostes per al nou curs d’activitats. Des del col·lectiu LaSalaLlarga us convidem als tallers de música i teatre que s’impartiran durant aquest inici de setembre als Xulius. Tallers que aniran destinats als més petits de la casa per acomiadar l’estiu amb ganes.

El taller de teatre anirà a càrrec de la companya Marta Gràcia, sota el títol “Fem Teatre, el secret amagat dels Xulius”, el taller es farà de 17 a 19 hores el proper dilluns 1 i dimecres 3 de setembre per nens i nenes entre 5 i 8 anys, i el dimarts 2 i dijous 4 de setembre per la mainada entre 9 i 12 anys.

De cara a la segona setmana de setembre el teatre donarà pas a la música. De la mà de Pau Giralt i Biel Solsona, aquest taller pretén ser una introducció divertida a la música i els seus instruments. El dilluns 8 i dimecres 10 de setembre adreçat als menuts d’entre 5 i 8 anys, i el dimarts 9 i divendres 12 de setembre per tots aquells entre 9 i 12 anys.

Us recordem que per participar dels tallers cal fer una inscripció a través de correu a lasalallarga@gmail.com i així poder coordinar els tallers. El preu dels tallers és de 8 € cadascun.

Bon estiu !!!