• Post author:
  • Post category:General

Els Xulius CSR presenta el primer campionat de tennis taula de primavera. Aquesta iniciativa neix arran de l’èxit que durant molts anys té el seu homòleg, el torneig Sabre de Sant Pau que s’organitza a principis d’any i que compta amb un bon grapat de seguidors fidels. Els mateixos participants han estat els encarregats d’engegar aquest nou campionat que obrirà les inscripcions passat Setmana Santa i es podran fer fins el dia 15 de maig a les 20 hores del vespre. Els participants començaran a disputar les partides a partir del 17 de maig i s’allargaran fins el 12 de juny, quan es faran les fases finals i el lliurament de premis.
El sistema de joc del torneig serà d’una primera lligueta preliminar en què es jugarà tots contra tots. A continuació, segons la primera classificació, es passarà a la fase eliminar on els guanyadors aniran passant de fase fins arribar a la final.
Cal destacar que el torneig és totalment amateur, dirigit a tots aquells que els agrada aquest esport però no el practiquen habitualment o tenen, en molts casos, l’espai per tenir un taula adequada. Abstenir-se professionals o ex-professionals.
Les inscripcions es poden fer a través de correu electrònic a carles@ribes.org o bé trucant a 619 484 324 (Carles) o 686 613 444 (Lluís).