Amb el lema més dies, més cultura, més festa es presenta a Ribes una nova proposta per a la festa major: les barraques de Ribes.
Aquestes neixen amb la voluntat d’allargar i enriquir un xic més l’àmplia programació dels actes de Sant Pere. D’aquesta manera, a banda dels actes forts de la vigília i diada de festa major, enguany es podrà gaudir d’activitats per a totes les edats i tots els gustos des del divendres 25 fins el dimarts 29 de juny. Actes que aniran des d’espectacles de circ, música en directe o relats eròtics fins a monòlegs, concerts o la celebració de la diada dels balls populars que omplirà la plaça Marcer de tallers, estants, parades i altres activitats a partir de les 6 de la tarda del dissabte.
Les barraques de Ribes parteix de la voluntat per part de diverses entitats del poble per tirar endavant la nostra cultura i la nostra festa. Potenciar les nostres tradicions i animar i convidar a tots els veïns de Ribes a participar-hi i prendre-hi part. Que tothom es faci seva la festa.
Aquesta enriquidora proposta comença a caminar gràcies a l’empenta de les entitats Ger, el Ball de Diables de Ribes i la Colla Jove de Diables, amb la col•laboració de la nostra entitat els Xulius, la Joventut Ribetana, les Gitanes de Ribes, AAVV de les Roquetes i les Gitanes del Penedès, i totes elles us volem convidar a sortir al carrer i gaudir de la Festa Major de Sant Pere 2010.
Us hi esperem!

cartell de les barraques de Ribes 2010