Nit de lluna plena ahir a la plaça del Castell per tancar la XXIIª edició del Cicle de Música al Castell. El grup local Bulma van ser els encarregats de concloure un cartell amb el seu pop fresc i proper, seguit per les més de 300 persones que van omplir aquest indret ribetà.
La posada en escena per part del grup, poc habituat en tocar en espais plens de butaques amb un públic entregat a escoltar, era un repte per tots: pels propis Bulma i també per l’organització del cicle que va apostar per ells fa un any perquè pugessin a l’escenari del castell.
En Gerard, en Rafa, en Tuti i en Toni van donar-ho tot en un gran recital que va comptar amb la col•laboració a les veus de la Bibi en dos temes i la del conegut artista ribetà Esteve Molero, que ha estat treballant colze a colze amb els Bulma els darrers mesos per arrenjar i treballar els temes del grup.
Amb la d’ahir es va tancar un nou cicle que tornarà l’any vinent, si tot va bé, amb més propostes, més estils, més grups i més música per gaudir de l’estiu i d’un l’espai magnífic. Amb la d’ahir també es tanquen els actes de l’entitat per aquesta festa major de Sant Pere. Ara els mesos calorosos donen pas a les colònies de l’esplai, les sortides a la muntanya de Farra i Acció i els tallers de LaSalaLlarga adreçats a tothom.