Informació Via Catalana ANC Ribes i Les Roquetes per la Independència,

Els enregistrats a la Via Catalana a través de l’ANC de Ribes i Les Roquetes, 1.000 persones inscrites, estem assignats en el tram 339 i 340, situats al municipi de Sant Cugat de Sesgarrigues. Recordeu que tots aquells que es van apuntar a data posterior al 26 d’agost, el tram assignat és el 351. Podeu consultar el tram per Internet.

El tall de carreteres és a les 15h i abans d’aquesta hora hem d’estar ja situats en el polígon abans d’arribar al tram, on pintarem dues pancartes amb la llegenda “Ribes i Les Roquetes per la Independència”. A partir de les 16h començarem a ocupar el tram segons l’assignació. Per facilitar la ocupació homogènia del tram, cada 100 metres tindrà assignat un color.  Hi haurà una carpa  punt de informació de l’ANC on ens diran  el color que ens toca a mesura que ens anem identificant.

També informem que la gent que hagi solicitat desplaçar-se amb bus amb la compra del tiquet, aquests sortiran a 3/4 de 2 des de la plaça Catalunya. Aquest proper diumenge a la plaça Marcer es podran continuar comprant els tiquets per anar amb bus fins a omplir les places.

Durant el transcurs d’aquesta setmana, l’ANC de Ribes i les Roquetes passarà un correu informatiu a tots els inscrits, no obstant, si teniu qualsevol dubte us podeu adreçar a través del mail santperederibes@assemblea.cat