• Post author:
  • Post category:General

NOTES IMPORTANTS

El cap de setmana del 24 i 25 d’Abril no hi haurà esplai per que els monitors realitzen l’stage pedagògic.
El dissabte 8 de maig es celebra la Festa Inclusiva a Ribes. Aquest mateix dia tots els grups tindran com activitat l’assistència a la mateixa festa, que es durà a terme de 16.00 a 18.00h. Quedarem tots els grups a les 16.00h a la plaça de l’Església per poder començar la festa, i quedarem a la mateixa plaça a les 18.00h per la recollida dels nens.   *Si algun nen/a marxa abans de l’hora, demanem que ho comuniquin a qualsevol dels seus monitors.
Altrament, us volem informar de les dates i funcionament de la preinscripció de colònies. Primer ressaltar la importància d’aquesta per tal d’assegurar que tots els nens i nenes de l’esplai que ho desitgin tinguin cabuda en les colònies. El funcionament és ben simple. És realitzarà el cap de setmana del 15 i 16 de maig *15.(Matí 11-13 / Tarda 5 -7) *16. (Matí 11-13 ). Per tal de que s’apuntin els nens o nenes a la preinscripció de colònies s’ha de dur el resguard de pagament de 80€ de la paga i senyal per cada nen/a que s’apunti. És per això que facilitem el nº de conta on els podeu realitzar al final de la nota.
Volem remarcar que en aquesta preinscripció no hi ha preferència en l’ordre d’arribada, per evitar així llargues cues a primera hora del matí. La preinscripció només es farà en les dates exposades anteriorment, per això volem remarcar altre cop la importància de la mateixa.

També volem fer saber que un cop feta la preinscripció, igualment els nens i les nenes han de passar per les inscripcions que tindran lloc els caps de setmana del 29 i 30 de maig, i el 5 i 6 de juny.

Si teniu qualsevol dubte, no dubteu en preguntar-ho al responsable del vostre grup. Moltes gràcies.

Nº de compte on fer l’ingrés de la preinscripció:

2100 0152 57 01 00458842

Atentament, els monitors i monitores.

Descarrega-ho en format pdf.