El proper dissabte 22 de juny, a les 8 del vespre, a la Nau Pere Vall i Soler del GER (Carrer del Pi 25 de Sant Pere de Ribes) es farà la Première d’un cicle de concerts que recorrerà el nostre país, amb el títol Per tu… Catalunya!!

Per tu… Catalunya!! és un espectacle musical que presenta, amb un fil conductor narratiu, una selecció de cançons catalanes tradicionals i actuals, interpretades per dos grans solistes de projecció internacional: Lluís Sintes i Inés Moraleda. A més, l’espectacle comptarà amb la col•laboració d’una coral d’adults mixta i una d’infants, de Ribes, creada especialment per a l’ocasió.

La primera part de l’espectacle finalitza amb l’estrena mundial de la sardana Per tu Catalunya, que tracta sobre el dret a decidir i que ha estat especialment creada pel moment històric que viu el nostre país i per aquest cicle de concerts, pel gran compositor català Salvador Brotons. L’estrena comptarà segurament amb la presència del compositor. La segona part, a més de les cançons populars, amb solistes, corals i públic, contindrà l’estrena de l’obra Catalunya, nostra pàtria, del compositor Albert Moraleda.

L’espectacle està organitzat pe l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Sant Pere de Ribes, amb la col•laboració de les entitats culturals i esplais del GER i d’Els Xulius.

Les entrades són gratuïtes, però l’aforament és limitat. Per a la qual cosa cal fer la reserva de localitats al portal www.musicatlia.cat  (“entrades espectacles”, botó vermell). O dirigir-vos a les entitats col•laboradores, perquè us facin la reserva.

Per tu… Catalunya!! és una gran festa participativa que ha de servir per carregar tothom de les energies necessàries en la recta final cap a la llibertat del nostre país.

Ribes i les Roquetes per la Independència (Assemblea nacional Catalana)

per-tu_catalunya_anc_santpereribes_22juny