Des de la Coordinadora del Pessebre Vivent Parlat de Ribes, s’informa de la decisió de suspendre el pessebre vivent d’enguany. Tot i les ganes de voler-ho tirar endavant i seguir en tot moment les instruccions del Procicat, finalment la responsabilitat, el risc i la situació canviant que vivim en el dia a dia, han pesat més en la decisió.

Tot i així, no deixarem de celebrar el Nadal i les nostres tradicions tan nostrades. Durant els dies 25, 26 i 27 de desembre, la televisió local Canal Blau emetrà un dels darrers pessebres que hem realitzat. Quan tinguem data i hora de l’emissió us ho avançarem. 

Recita algun fragment!

Per altre banda, des de la Coordinadora volem animar tots i totes que en algun moment heu representat alguna escena del pessebre, que agafeu el telèfon mòbil i us graveu un vídeo en horitzontal tot recitant algun fragment del paper que recordeu i us faci més gràcia. D’àngel, pastor, dimoni, hostaler, Jesús o María, Rovelló o Lluquet, … sols, acompanyats, disfressats o com vulgueu. Poseu-hi imaginació.

Quan els tingueu ens els feu arribar abans del diumenge 20 de desembre a pessebreviventparlat@gmail.com

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials