Aquest divendres 17 de desembre s’inaugura la 42a Exposició de Pessebres de Ribes. Serà el moment de poder gaudir dels treballs que l’Agrupació Pessebrista Els Xulius ha estat realitzant durant aquestes darreres setmanes i mesos. També es podrà veure el treball i l’esforç que han fet totes i tots els participants del curs de pessebrisme que el col·lectiu ha estat fent a la nostra entitat des del passat mes d’octubre i en el qual hi han participat un bon nombre de futurs pessebristes; petits i grans.

A partir de 2/4 de 8 del vespre, l’entitat obrirà les portes per poder visitar els diferents diorames que s’exposaran fins el proper diumenge 9 de gener de 2022. L’entrada a l’exposició és gratuïta.

Al mateix temps, avancem que ja es poden fer les inscripcions per als concursos de Nadal de l’entitat, tan de pessebres populars com de postals de Nadal. Per a poder-s’hi inscriure cal omplir el següent FORMULARI abans del 24 de desembre. Recordem que el jurat passarà a valorar les creacions durant el matí del dia de Sant Esteve, 26 de desembre.

www.pessebresderibes.cat

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials