Ahir dimarts es va celebrar la gala dels Premis Ateneus 2020 que arribaven a la serva 31a edició. Uns premis que reconeixen la creativitat, l’originalitat, la qualitat i l’esforç que fan les diferents associacions culturals, les persones i les empreses del país per promoure la cultura i l’associacionisme cultural. Aquesta es va celebrar al Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí i aquest any ha comptat amb un rècord de participació amb 104 propostes de desenes d’entitats.

 

Els Xulius CSR hi va ser present per recollir el 3r premi a la Creativitat Artística per la proposta del Monoclip. Un reconeixement que ens fa molta il·lusió, ens omple d’orgull i que demostra que la feina feta ha estat més que positiva.

Un concurs consolidat.

Un Monoclip que aquest 2020 va celebrar tot just la segona edició dins del programa del Festivalet del Monocicle, però que amb només aquests dos anys ja ha estat capaç de fer-se un lloc dins l’audiovisual musical del país recollint més de 193 propostes!!!

Un reconeixement per a totes aquelles persones que han aportat el seu granet de sorra a la família del Monocicle, l’entitat els Xulius, Cinema Ribes, les i els  membres del jurat, diversos col·laboradors i tants altres que ho han fet possible, i ens animen a seguir endavant de cara a l’edició del 2021.

 

Moltes gràcies a totes i tots! Enhorabona.

Moments de la gala final del Monoclip.

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials