Després de la primera actuació de la Vella Dixieland en el cicle de música al castell, és el torn aquest divendres 9 de juliol de la segona proposta per al cartell d’enguany que organitza la nostra entitat. A partir de 2/4 d’11 de la nit, la plaça del Castell acollirà el grup Anna Roig i l’ombre de Ton Chien. Aquests són cinc músics que es complementen per a presentar un projecte musical de molta qualitat, amb arranjaments vitals i eclèctics que abarquen sense complexos sonoritats tant del jazz com del pop.
Combinant amb tota naturalitat el català i el francès, i amb una posada en escena de caire teatral, el seu nou treball discogràfic esdevé una proposta innovadora en el panorama musical català.
Com sempre l’entrada serà gratuïta.
I de cara a dissabte, la proposta gira entorn a les havaneres. A partir de 2/4 d’11 de la nit, la plaça Marcer acollirà la clàssica cantada amb el grup Port Vell. Aquesta vetllada marinera ja fa uns quants anys que no falta en la nostra agenda, gràcies a la bona acollida que té aquest acte al nostre poble. A la mitja part hi haurà la típica degustació d’un bon rom cremat que no pot faltar en una cita com aquesta.
Diumenge a la tarda serà el torn a les clàssiques 8 hores de botxes. Aquest és l’acte que tanca l’agenda de la nostra entitat en motiu de la festa major de Sant Pere. Com cada any, a partir de les 4 de la tarda i fins a les 12 de la nit, el patí dels Xulius vibrarà amb les emocionants disputes per acostar-se més a l’objectiu.

Anna Roig i l’ombre de Ton Chien