El Butlletí és l’òrgan de comunicació de l’entitat, i va néixer, com la mateixa entitat, l’any 1980. En un principi era un full de mida din-A4 doblegat on s’incloïa l’agenda de l’entitat i tenia periodicitat mensual. No anava numerat.
A partir de l’any 1990, El Butlletí va créixer en continguts en consonància amb l’increment d’activitats de l’entitat, fet que va propiciar que mica en mica el format anés quedant novament insuficient.
Per això, al setembre del 1996, El Butlletí es va tornar a renovar adoptant un nou disseny i un nou enfoc dels continguts. Traspassa l’agenda d’activitats a La Tira i adopta una periodicitat quatrimestral, dobla el tamany i fa una millora gràfica. En aquest moment s’inicia la numeració. És el començament de la segona època.
Finalment al setembre del 2004 es torna a editar aquest mitjà informatiu dels Xulius-CSR després d’una etapa sense activitat. Manté el mateix format i disseny creats l’any 1996 però obrint els continguts a l’entorn de Ribes sense deixar d’informar sobre la tasca dels Xulius-CSR.
Per Sant Pau de l’any 2010, amb un nou disseny de Jaume Corella i Jordi Galofré, comença la tercera època del butlletí, a tot color i orientat a temes de poble i no tant a la dinàmica de l’entitat. La previsió és que surtin dos butlletins cada any, un per Sant Jordi i l’altre per Sant Miquel.
Cliqueu sobre les portades per llegir els últims butlletins:

El Butlletí 30 (3a època)

El Butlletí 29 (3a època)

El Butlletí 28 (3a època)

El Butlletí. Número 27
El Butlletí. Número 27

El Butlletí. Número 26
El Butlletí. Número 26

El Butlletí. Número 25
El Butlletí. Número 25

El Butlletí. Número 24

El Butlletí. Número 23


Notícies relacionades
Trajectòria (wiki)