El Quartet Mèlt és un grup vocal jove format el 2012 per quatre cantants,  la Carolina Alabau, l’Ariadna Olivé, l’Eloi Fort i l’Oriol Quintana, procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte amb un repertori molt ampli i variat, basat essencialment en obres escrites per a cor mixt a quatre veus a cappella, i que comprèn des de la música antiga fins a temes moderns de gèneres diversos i de caràcter popular.

 

La popularitat del grup es va veure impulsada a nivell català gràcies a la seva participació a la tercera temporada del concurs musical de TV3 Oh happy day, de la qual es van proclamar guanyadors.

Divendres 8 de juliol al XXXIII Cicle de Música al Castell

 Aquest divendres a la plaça del Castell podrem gaudir del seu últim espectacle “CELEBREM”, en el qual el quartet vol demostrar que, malgrat els contratemps i els infortunis, la vida és plena de motius de celebració. Celebrem les diferents etapes de la vida, des que naixem fins que ens n’anem; el valor de la companyia, l’amistat i el riure; i també les tradicions populars, les lluites socials i els somnis individuals i col·lectius. Tot plegat amb un repertori de gèneres i estils variats, com és habitual en el quartet, que van des de la música clàssica europea fins a la música popular i moderna tant de casa nostra com de l’altra banda de l’Atlàntic.

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials