El Premi Salvador Armendares, que anualment atorga la secció local de Vilafranca del Penedès d’Esquerra Republicana de Catalunya ha anat a parar aquest any a les mans de la Vegueria de la Regió III de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).
Aquest premi s’atorga a una persona o entitat penedesenca que s’hagi destacat per la seva acció social, esportiva o cultural. La seva concessió serveix per recordar i explicar la importància de la persona del doctor Salvador Armendares (1893-1963), regidor a Vilafranca i diputat al Parlament de Catalunya durant la II República.
Enguany, en la seva tercera edició, el guanyador ha estat la Vegueria de la Regió III de la FEEC, que inclou les comarques de l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. El premi serà lliurat en el marc de la Nit de la República 2011, al teatre municipal de Cal Bolet avui dijous 14 d’abril, a partir de les 21 h, després d’un sopar i actes musicals i teatrals. Serà lliurat per l’escriptor i periodista penedesenc Jordi Llavina