Aquest dissabte deixem enrere la primavera i ens arriba l’estiu. Temps de bonança que ens convida a sortir al carrer i gaudir d’aquesta època de l’any. La primera cita ineludible és la revetlla de Sant Joan, els solstici d’estiu, la nit més curta de l’any, la festa del foc, i de la qual els Xulius us convidem a celebrar amb companyia al carrer Major.
Un any més l’entitat organitza la revetlla del carrer Major, just davant de l’entitat, on el model d’enguany es repetirà el de la passada edició, és a dir, els Xulius posem l’espai, les taules, les cadires, el vi i aigua, cava i coca; mentre que el sopar el porta cada participant o grup de casa seva al seu gust. Les inscripcions per a reservar lloc ja es poden fer a la merceria Mª Àngels a 5 € els adults i 3 € els més petits. El sopar serà a partir de les 10 de la nit.
A continuació i mentre la sobre taula comença a fer bullir el carrer, començarà el ball de revetlla que en aquesta ocasió anirà a càrrec del grup El Duet, conegut per molts de nosaltres per les ballades a les xatonades populars, i que aquest cop ens farà moure el cos fins entrada la matinada.
Bona entrada d’estiu!