Tots som Esplai!

L'Esplai Els Xulius de Sant Pere de Ribes és una entitat que porta a terme activitats d'educació en el lleure sense ànim de lucre des de l'any 1974.

El centre d’esplai Els Xulius, amb activitat des de l’any 1974, porta a terme activitats d’educació en el lleure en les modalitats d’esplai, colònies, casals d’estiu i casals de Nadal per a nenes i nens.
Actualment agrupa una quarentena de monitors i prop de dos-cents nens i nenes que participen de les activitats de lleure amb l’objectiu de fomentar la solidaritat, la convivència i el coneixement de les cultures populars i tradicionals d’arreu, així com del seu entorn més immediat: el municipi de Sant Pere de Ribes.
És un centre adscrit al MCECC i a la Coordinadora Catalana de Colònies i Clubs d’Esplai.
A part de l’activitat ordinària de cada cap de setmana, organitza activitats festives com la trobada de bestiari infantil (gener), el carnaval (febrer), les caramelles (Pasqua), la castanyada (novembre), el festival de Nadal (desembre) o el casal i les colònies d’estiu que ininterrompudament s’han dut a terme des de 1974.

Si necessites més informació...

Contacte amb nosaltres per correu
O a través de les nostres xarxes socials

PROPERS ESDEVENIMENTS

Casal 2023

Del 3 al 21 de juliol

Colònies 2023

Del 23 al 30 de juliol

Esplai 2022-23

Cada dissabte: del 2 d’octubre al 27 de maig

CLICK, CLICK, CLICKKKK

Súper petits

Petits

Mitjans

Súper mitjans

Grans

Súper Grans

NOTÍCIES RELACIONADES

Fi d’esplai!

No us perdeu la FESTA de FI d’ESPLAI!! Els Súper Grans han organitzat una festa de fi d’esplai el dia 27 de maig a Sant

Llegir més »

Casal i colònies 2023

Hola famílies! Els monitors ja estem treballant en el casal i les colònies d’estiu.☀️ Les inscripcions es podran fer a partir del 2 de maig

Llegir més »

Segueix-nos a les xarxes socials de l'esplai!

Twitter

Facebook

Esplai Els Xulius

El centre d’esplai Els Xulius, amb activitat des de l’any 1974, porta a terme activitats d’educació en el lleure en les modalitats d’esplai cada dissabte dels mesos d'octubre a maig, casal d’estiu el mes de juliol i colònies d'estiu a infants i joves d'entre 3 i 16 anys. A part organitza activitats festives com la trobada de gegants i capgrossos infantil (gener), el carnaval (febrer), les caramelles (Pasqua), la castanyada (novembre) i el festival de Nadal (desembre).
Esplai Els Xulius
Esplai Els Xulius
No us perdeu la FESTA de FI d’ESPLAI!!
Els Súper Grans han organitzat una festa de fi d'esplai el dia 27 de maig a Sant Pau. 🎉🎉
En aquesta jornada hi haurà tallers infantils a càrrec dels monitors i monitores de l'esplai, música en directe, un dinar popular de paella de la Millu i molt més. 💃🏻💃🏻
Per aconseguir els vostres tiquets de paella + beguda només heu d’accedir a aquest enllaç https://entradium.com/events/festa-de-la-primavera-tickets-paella
Serà un dia per recordar on podreu gaudir de moltes activitats en bona companyia, us hi esperem a tots i totes!

Instagram

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded