Tots som Esplai!

L'Esplai Els Xulius de Sant Pere de Ribes és una entitat que porta a terme activitats d'educació en el lleure sense ànim de lucre des de l'any 1974.

El centre d’esplai Els Xulius, amb activitat des de l’any 1974, porta a terme activitats d’educació en el lleure en les modalitats d’esplai, colònies, casals d’estiu i casals de Nadal per a nenes i nens.
Actualment agrupa una quarentena de monitors i prop de dos-cents nens i nenes que participen de les activitats de lleure amb l’objectiu de fomentar la solidaritat, la convivència i el coneixement de les cultures populars i tradicionals d’arreu, així com del seu entorn més immediat: el municipi de Sant Pere de Ribes.
És un centre adscrit al MCECC i a la Coordinadora Catalana de Colònies i Clubs d’Esplai.
A part de l’activitat ordinària de cada cap de setmana, organitza activitats festives com la trobada de bestiari infantil (gener), el carnaval (febrer), les caramelles (Pasqua), la castanyada (novembre), el festival de Nadal (desembre) o el casal i les colònies d’estiu que ininterrompudament s’han dut a terme des de 1974.

Si necessites més informació...

Contacte amb nosaltres per correu
O a través de les nostres xarxes socials

PROPERS ESDEVENIMENTS

Casal 2023

Del 3 al 21 de juliol

Colònies 2023

Del 23 al 30 de juliol

Esplai 2022-23

Cada dissabte: del 2 d’octubre al 27 de maig

CLICK, CLICK, CLICKKKK

Súper petits

Petits

Mitjans

Súper mitjans

Grans

Súper Grans

NOTÍCIES RELACIONADES

DIA DE REIS

La nit del 5 de gener, una nit màgica, i els Reis d’Orient també han passat per l’esplai. Han deixat un regal per tots els

Llegir més »

Colònies 2021!

COLÒNIES 2021! Unes colònies molt especials Bon dia famílies,  Diumenge vam tornar de colònies! Aquest any hem estat a la casa de colònies El Ginebró

Llegir més »

Segueix-nos a les xarxes socials de l'esplai!

Twitter

Facebook

Esplai Els Xulius

El centre d’esplai Els Xulius, amb activitat des de l’any 1974, porta a terme activitats d’educació en el lleure en les modalitats d’esplai cada dissabte dels mesos d'octubre a maig, casal d’estiu el mes de juliol i colònies d'estiu a infants i joves d'entre 3 i 16 anys. A part organitza activitats festives com la trobada de gegants i capgrossos infantil (gener), el carnaval (febrer), les caramelles (Pasqua), la castanyada (novembre) i el festival de Nadal (desembre).
Esplai Els Xulius
Esplai Els Xulius està a Esplai Els Xulius.
Esplai Els Xulius
⚠️Inscripcions obertes⚠️

Ja és aquí el nou curs 2023/2024!
En el post trobareu tota la informació necessària per fer les inscripcions.📝
Iniciem aquest nou curs amb més ganes i il·lusió que mai! 🙌🏻

Instagram

To see the Instagram feed you need to add your own API Token to the Instagram Options page of our plugin.
Oops, something is wrong. Instagram feed not loaded