Tots som Esplai!

L'Esplai Els Xulius de Sant Pere de Ribes és una entitat que porta a terme activitats d'educació en el lleure sense ànim de lucre des de l'any 1974.

El centre d’esplai Els Xulius, amb activitat des de l’any 1974, porta a terme activitats d’educació en el lleure en les modalitats d’esplai, colònies, casals d’estiu i casals de Nadal per a nenes i nens.
Actualment agrupa una quarentena de monitors i prop de dos-cents nens i nenes que participen de les activitats de lleure amb l’objectiu de fomentar la solidaritat, la convivència i el coneixement de les cultures populars i tradicionals d’arreu, així com del seu entorn més immediat: el municipi de Sant Pere de Ribes.
És un centre adscrit al MCEC i a la Coordinadora Catalana de Colònies i Clubs d’Esplai.
A part de l’activitat ordinària de cada cap de setmana, organitza activitats festives com la trobada de bestiari infantil (gener), el carnaval (febrer), les caramelles (Pasqua), la castanyada (novembre), el festival de Nadal (desembre) o les colònies d’estiu que ininterrompudament s’han dut a terme des de 1974.

Si necessites més informació...

Contacte amb nosaltres per correu
O a través de les nostres xarxes socials

PROPERS ESDEVENIMENTS

Casal d'estiu

Juliol: del 30 de juny al 24 ambdós inclosos.
Setembre: del dilluns 31 d’agost al dijous 10 de setembre

Colònies

Del diumenge 26 de juliol al diumenge 2 d’agost, el grup de Grans marxa el divendres 24 (casa de colònies Can Solà)

Colònies Súper Grans

Del dimecres 19 al dimecres al dimecres 26 de juliol (casa de colònies Can Freu)

[ecs-list-events excerpt='true' thumb='true' thumbwidth='150' thumbheight='150' limit='1']

CLICK, CLICK, CLICKKKK

Súper petits

Petits

Mitjans

Súper mitjans

Grans

Súper Grans

NOTÍCIES RELACIONADES

Pels més menuts

*Èxit de participació en la clàssica trobada infantil. Un diumenge gairebé primaveral va acompanyar la trobada de gegants i capgrossos infantils que organitza l’Esplai els

Llegir més »

Segueix-nos a les xarxes socials de l'esplai!

Twitter


Unes colònies diferents però molt especials per tots i totes. Desitgem que els infants hagin gaudit tant com nosaltres. Una vegada més, volem agraïr a totes les famílies, infants, monitors i monitores que ho han fet… https://t.co/qQmts5mhbO

Avui per fi comencem les #Colonies2020 !!
Ens esperen aventures i bons moments, unes colònies una mica diferents però amb les precaucions establertes segur que ens ho passarem d'allò més bé!!

#SPRibes #estiu2020https://t.co/LWt5MD46rL

Benvolgudes famílies!
Aquest any, infants, famílies, monitors i monitores ens hem hagut d’adaptar a la situació en la qual vivim, per aquest motiu ha sigut un casal diferent. Tot i així, amb l’essència de sempre,… https://t.co/wFN0rjecvw

Ja hem fet les reunions de famílies d’aquestes colònies. Comença el compte enrrere! ⏰🏕 https://t.co/XPeUgKA22S

Encara no us heu apuntat a les colònies d’estiu? Us recordem que aquest dijous és l’últim dia per fer la inscripció! 🏕
Us hi esperem a tots i a totes! https://t.co/xpM2Bohphe

Facebook

Esplai Els Xulius

El centre d’esplai Els Xulius, amb activitat des de l’any 1974, porta a terme activitats d’educació en el lleure en les modalitats d’esplai cada dissabte dels mesos d'octubre a maig, casal d’estiu el mes de juliol i colònies d'estiu a infants i joves d'entre 3 i 16 anys. A part organitza activitats festives com la trobada de gegants i capgrossos infantil (gener), el carnaval (febrer), les caramelles (Pasqua), la castanyada (novembre) i el festival de Nadal (desembre).
Esplai Els Xulius
Esplai Els Xulius
Unes colònies diferents però molt especials per tots i totes. Desitgem que els infants hagin gaudit tant com nosaltres. Una vegada més, volem agraïr a totes les famílies, infants, monitors i monitores que ho han fet possible. Ara toca descansar i tornar al setembre amb moltes ganes!
Bon estiu! ☀️

Instagram