Excursionisme

La Secció d’Excursionisme és de les més antigues de l’entitat. Fou creada el 1980 i actualment és una secció de les més participatives. Aquesta vol promoure l´excursionisme com a activitat esportiva, convivencial i de coneixement del territori, facilitar el contacte amb l´entorn natural de Sant Pere de Ribes i posar els mitjans que permetin una activitat excursionista regular, tant d’alta muntanya com de senderisme. A més, treballa coordinadament amb la secció de Farra i Acció de l’entitat amb la qual, de manera conjunta, han coronat diversos pics d’alta muntanya.

Una altra de les activitats que organitza la secció és el seguiment dels diferents GR (senders de gran recorregut) que travessen el territori català i que realitzen per etapes. Aquest seguiment va començar amb el GR-7, un recorregut de Fredes a Andorra que es va fer amb vint etapes. Després han vingut el GR-4, GR-7, GR-5, GR-2, GR-92, GR-72, GR-1, entre altres.

Noticies relacionades

Novembre amb moviment

Cap de setmana mogut en la nostra entitat. Divendres la coordinadora del pessebre vivent de Ribes donava a conèixer els detalls de l’edició d’aquest Nadal.

Llegir més »