La Secció de Farra i Acció és la més jove de totes. Fou crada el 1995 i va estretament coordinada amb la Secció d’Excursionisme.

 

La motivació de crear aquesta secció va sorgir de l’empenta dels més joves que volien donar un format nou a les activitats d’excursionisme clàssic i a la vegada pretenien ampliar la franja d’edat de participació en activitats de muntanya. Amb la creació d’aquesta secció s’assolia l’objectiu de facilitar l’accés als esports d’aventura i s’obria la possibilitat que el jovent, aprofitant els desplaçaments per la geografia catalana, pogués conèixer en viu les festes populars i la gastronomia del país, d’aquí el nom de Farra i Acció.

 

La seva primera activitat va ser l’ascensió al pic de Bisiberris.

 

Algunes de les activitats esportives que es practiquen segons l’època de l’any són el barranquisme, sortides en BTT, raffting, escalada, travesses amb raquetes de neu, muntanyisme, vies ferrades, caiacs, campaments d’iglús, senderisme o esquí de fons.

 

Igual que la secció d’Excursionisme els membres de Farra i Acció estan federats a la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya).

 

Ressenyes

Notícies relacionades
Història i records de la Secció de Farra i Acció (aventura)
Vídeos de Farra i Acció
              

Deixa un comentari