Molt més que muntanya!

La secció de Farra i Acció és la més jove de totes. Fou creada el 1995 i va estretament coordinada amb la secció d’Excursionisme.

La motivació de crear aquest grup de muntanya va sorgir de l’empenta dels més joves que volien donar un format nou a les activitats d’excursionisme més clàssic, al mateix temps que pretenien ampliar la franja d’edat de participació en activitats de muntanya. Amb la creació de Farra i Acció s’assolia l’objectiu de facilitar l’accés a altres esports de muntanya (que en aquella època es van etiquetar com a esports d’aventura) i s’obria la possibilitat que el jovent, aprofitant els desplaçaments per la geografia catalana, pogués conèixer en viu les festes populars i la gastronomia del país, d’aquí el nom de Farra i Acció.

 La seva primera activitat va ser l’ascensió al pic de Besiberri .

Activitats per a tots els gustos

Actualment algunes de les activitats esportives que es practiquen segons l’època de l’any són les sortides en BTT, l’escalada, les travesses amb raquetes de neu, el muntanyisme (alta i mitja muntanya o bé travesses) o l’orientació. Si ve també es fan puntualment sortides a vies ferrades, en caiac, campaments d’iglús o sortides en família, ja siguin hivernals o de cara a la calor. Entre els associats també hi ha la pràctica estesa de córrer per la muntanya.

A través dels grups de muntanya (Excursionisme i Farra i Acció) l’entitat Els Xulius-CSR està federada a la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) des del 1999.”

25 anys de Farra!!

El grup de muntanya Farra i Acció dels Xulius CSR celebra 25 anys de les seves primeres activitats, i ho volíem celebrar d’alguna manera diferent amb activitats per a tothom i de tots els gustos.

Han estat mesos de treball i propostes que no volem que se’n vagin així com així per culpa del Covid-19. És per això, que la comissió dels 25 anys de FiA, hem decidit aplaçar totes les activitats que teníem previstes per aquest 2020 per gaudir-les com cal el proper 2021.

PROPERES ACTIVITATS

btt 1

22

març
BICICLETA DE MUNTANYA

Sortida nocturna al voltat de Ribes

Sant Pere de Ribes

29

març
SENDERISME

Travessa pel Garraf

Pantà de Foix

NOTÍCIES RELACIONADES

Silvestrada 2023

Torna la Silvestrada, la millor manera d’acabar aquest any i començar-ne un de nou; un de millor!El grup de muntanya Farra i Acció us anima

Llegir més »

Vols contactar amb Farra i Acció?

Segueix-nos al Facebook de Farra i Acció!

[fts_facebook type=page id=183595108366208 access_token=EAAP9hArvboQBAGaGOgJYI8BNqsXTZCCpzFhT26ugkuoTM9ZCZAV6ZCEfrvptJqI7k9OVYdDAMROP4G7H7KexCtWY5tWskQy4ZCF6xzdJEhXiZB70s7WEd12ZAS6U8pao44qKZC6qzcjZAy2x8KAg7sjWXX5ihI9POmkHh94e3FFC8fQZDZD posts=6 description=no posts_displayed=page_only images_align=center]