El proper cap de setmana Farra i Acció està preparant un intensiu al qual us vol convidar. El divendres 22 de novembre a partir de les 8 del vespre, la sala gran dels Xulius acollirà la projecció “Expedició al Huayhuasch” situat als Andes del Perú i que anirà a càrrec del company Jordi Seuba. A continuació, al bar dels Xulius es farà un passe de fotos de les activitats del passat curs 2012/13.
L’endemà dissabte 23 serà el torn de Juan C. Borrego que ens acostarà l’experiència viscuda a les Dolomites. “Vies Ferrades a les Dolomites” ens aproparà una zona coneguda per les seves parets que durant la Guerra Mundial va ser escenari de batalles. Descobrirem els costums, les tradicions d’una zona especial. Serà a partir de les 8 del vespre a la sala gran dels Xulius.
I per tancar el cap de setmana, el diumenge 24 Farra i Acció s’acostarà al Parc Natural de Montserrat per conèixer una petita part dels molts camins i les moltes propostes que amaga aquesta serralada tan especial i estimada. La caminada que proposa la secció parteix de la zona de can Maçana i permetrà gaudir de les panoràmiques de les Agulles, els Frares Encantats o la coneguda Roca Foradada. Més informació a farraiaccio@gmail.com