Un cop més ens trobem a les portes d’un nou any. Seguim immersos en aquesta pandèmia que no ens deixa moure i retrobar-nos com ens agradaria però que cal esperar, amb paciència, perquè més endavant puguem tornar a compartir moments plegats.

Tot i això no volem deixar escapar una nova oportunitat de celebrar la nostra Silvestrada. Aquesta trobada anàrquica que va començar fa 10 anys i que hem pogut repetir any rere any per acomiadar l’any i donar-nos ànims i forces per encetar-ne un de nou amb bons propòsits.

En aquesta edició però no podrem fer-ho com més ens agradaria, que és pujant plegats al cim del Montgrós. Com vem fer en l’edició anterior, les mesures de prevenció de la Covid19 ens obliga a repetir el format del passat 2020 en què us animem a pujar al cim del Montgrós durant el divendres 31 o bé el dissabte 1 de gener pel vostre compte.

Podeu pujar com vulgueu (caminant, trotant, corrent, amb bicicleta, …), quan vulgueu (mati, tarda, vespre o nit, el 31 de desembre o bé l’1 de gener) i amb qui vulgueu ( el vostre grup bombolla d’entrenaments, amics, familiars,…). Un cop dalt del cim us animem a fer-vos una foto i penjar-la amb el hasgtag  #silvestrada2021 i així compartirem aquests 10 anys de Silvestrada amb tothom!

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials