You are currently viewing Torna l’escola de pessebrisme dels Xulius.

La secció de Pessebrisme estrena un nou espai més ampli dins de la seu de l’entitat on poder fer els diorames amb més comoditat. 

Ja s’han obert les inscripcions per a la quarta edició de l’Escola de Pessebrisme que organitza l’Associació Pessebrista de Ribes, vinculada a l’entitat Els Xulius. La secció de l’entitat tornarà a obrir les portes de l’escola el proper divendres 7 d’octubre en un espai renovat dins la mateixa seu del Major, 13 on els alumnes de l’escola i els mateixos pessebristes podran treballar més còmodament gràcies a les millores en il·luminació, mobiliari i emmagatzematge.

Durant les sessions de treball es practicaran les tècniques que permeten crear els diorames guix que s’exposen durant l’època nadalenca a la sala d’exposicions de la mateixa entitat. L’objectiu és donar a conèixer la tècnica ribetana pròpia que treballa amb motlles de fang al negatiu i d’altres a totes aquelles persones a partir de 6 anys que hi estiguin interessades.

Les sessions es realitzaran tots els divendres de 6 a 8 de la tarda i es crearan grups en funció del nombre d’inscripcions i l’edat dels participants. Amb el guiatge dels pessebristes de la secció, es construiran diversos que formaran part de la 43a Exposició Col·lectiva de Pessebres d’aquest Nadal que està prevista que s’inauguri el divendres 16 de desembre. Les persones interessades es poden inscriure a través del formulari penjat al web de l’entitat o enviant un correu a pessebresderibes@gmail.com

En aquesta quarta edició està previst mantenir el nombre de participants d’entre 6 i 14 anys, tot i que des de la secció s’insisteix que l’escola està oberta a persones adultes. A més es busca que les persones participants, després de passar per l’escola, puguin exposar els seus diorames en properes edicions de l’exposició col·lectiva de pessebres.

Per més informació sobre l’escola de pessebrisme us podeu posar en contacte amb:
Arnau Guillaumes: 675604930‬
Josep Rius: 669217245
 

 Vine, t’ho passaràs molt bé i aprendràs una tradició centenària de la nostra cultura, El Pessebre.

 

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials