You are currently viewing TORNA L’ESCOLA DE PESSEBRISME DELS XULIUS
Escola Pessebrisme 2019

La secció de Pessebrisme de l’entitat ribetana tornarà a obrir, a partir de l’octubre, l’escola de pessebrisme per tal de d’aprendre les tècniques que permeten fer un diorama de guix.

L’escola pretén ampliar el nombre de peces exposades a l’exposició col·lectiva.

El proper divendres 4 d’octubre la secció de Pessebrisme de l’entitat Els Xulius iniciarà la tercera edició de l’escola de pessebrime per aprendre les tècniques que permeten crear els diorames guix que s’exposen durant l’època nadalenca a la sala d’exposicions de la mateixa entitat.

L’objectiu és donar a conèixer aquesta tradició nadalenca a totes aquelles persones a partir de 6 anys que hi estiguin interessades.

Les sessions de treball es realitzaran tots els divendres de 6 a 8 de la tarda en dos grups; de 6 a 7 pel grup dels petits (de 6 a 11 anys) i de 7 a 8 pel grup de grans (a partir de 12 anys).

Durant aquestes sessions els participants, amb el guiatge dels pessebristes de la secció, construiran dos diorames que formaran part de l’exposició d’aquest Nadal que està prevista que s’obri el divendres 17 de desembre. Les persones interessades es poden inscriure a través del formulari penjat al web de l’entitat o enviant un correu a pessebresderibes@gmail.com.

En aquesta tercera edició està previst mantenir el nombre de participants d’entre 6 i 14 anys, tot i que des de la secció s’insisteix que l’escola està oberta a persones adultes. A més es busca que les persones participants, després de passar per l’escola, puguin exposar els seus diorames en properes edicions de l’exposició col·lectiva de pessebres.

 Vine, t’ho passaràs molt bé i aprendràs una tradició centenària de la nostra cultura, El Pessebre.

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials