• Post author:
  • Post category:General

*Tota una jornada d’activitats musicals per a grans i petits.

El concurs de cantautors/es del Monocicle encara la darrera setmana per poder inscriure’s. A dia d’avui ja són més d’una vintena els participants que s’han presentat en el que és la quarta edició d’un concurs que va néixer amb la finalitat d’acostar aquelles propostes i talents que emergeixen en un món musical que en moltes vegades és difícil d’avançar. El proper diumenge 26 d’agost es tancarà el procés d’inscripció perquè el jurat analitzi les tres propostes finalistes que pujaran a l’escenari del Festivalet el proper dissabte 15 de setembre. Les bases del concurs les podeu consultar al web del Monocicle Ribes.

Paral•lelament amb el concurs arriba també la quarta edició del Festivalet Monocicle que omplirà d’activitats relacionades amb la música, tot el dissabte 15 de setembre. Tallers, audicions, contes musicals, racó de jocs, roda d’instruments amb l’Escola de Música de Ribes, concert-vermut amb Ell Sol (guanyador de la 2a edicio del concurs), animacions, la final del concurs de cantautors/es i traca final amb la presència de Jaume Pla, cantant de Mazoni arribat des de la Bisbal de l’Empordà que tancarà el Festivalet’18.

Es recorda que per assistir als tallers cal una prèvia inscripció perquè l’aforament del taller és limitat. Tots els actes són gratuïts!!!

Us ho anoteu a l’agenda?