El proper diumenge 17 de març, l’entitat viurà una nova trobada de convivència, la de primavera. A les 8 del matí des de la plaça de l’Església el grup excursionista dels Xulius ens proposa un nou itinerari per conèixer l’entorn del nostre poble. Camíns i masies que formen part del nostre territori i la seva història. Recordem que cal dur calçat adequat per la caminada, esmorzar i aigua.

Ja al migdia, la masia de la Serra acollirà un nou dinar popular a on els calçots i la brasa en seran els protagonistes. Tots aquells que hi vulguin participar s’han d’inscriure previament a la merceria Mª Àngels o al bar Ca la Nisa abans del dimecres 13 de març.

Les trobades de convivència formen part de la història de l’entitat. Cada any se’n celebren dues, una a la primavera i l’altre a la tardor, amb un seguit d’activitats que s’allarguen tot el dia.
La diada comença a primera hora del matí, el grup excursionista de l’entitat organitza una caminada per l’entorn de Ribes que permet donar a conèixer camins i masies que envolten el nostre nucli i amaguen moltes històries ineteressants.  Cap al migdia, la masia de la Serra acull centenars de socis i sòcies que es reuneixen per elaborar el dinar. A la primavera els tradicionals calçots i a la tardor una bona paella d’arròs.
En acabat de dinar, la sobretaula, els jocs i la missa de germanor posen el punt i final.
Notícies relacionades
Història i records de les Trobades de Convivència