Ja estan obertes les inscripcions per a la propera Trobada de Primavera que tindrà lloc el diumenge 13 de març a l’ermita de Sant Pau. Aquestes es poden fer a la merceria Mª Àngels fins el dimecres 9 de març.

Com és habitual en aquesta trobada, la protagonista serà la brasa i els calçots, que a partir del migdia es començaran a coure en les diferents fogueres de cada grup. Enguany la cita presenta una novetat: es tracta del primer concurs de salses de calçots i allioli obert a tots els participants de la trobada. A continuació us detallem les bases per a tots aquells que hi vulguin participar, i es remarca que aquest any l’organització no donarà la salsa a cada grup sinó que cadascú se l’haurà de portar. Les inscripcions per al concurs de salses es poden fer a la mateixa merceria Mª Àngels fins el divendres 11 de març.

A primera hora del matí, el Grup de Caminades els Xulius us convida a estirar les cames i gaudir d’una bona caminada pels voltants de Ribes, en un itinerari per gaudir de les masies i indrets del nostre entorn. La sortida serà a les 8 del matí des de la plaça de l’Església i es recorda que cal portar aigua i esmorzar, així com calçat adequat per a la caminada i roba adient a les previsions de temps.