• Post author:
  • Post category:Els Xulius
Aquest diumenge 12 de juny, el grup de caminades dels Xulius posen punt i final a la temporada amb la sortida del mes de juny. Tot deixant que la calor de l’estiu faci el seu procés la coordinadora començarà a preparar les sortides de cara al pròxim curs.
Per aquest diumenge, la sortida serà la segona etapa del Camí de Sant Jaume que acostarà els participants des de la població de Sant Pau de la Guàrdia fins a Igualada. Es tracta d’una etapa suau i assequible per tothom que finalitzarà amb un dinar per acomiadar el curs. La sortida serà a les 8 del matí des de la plaça de l’Església.
De cara al mes de juliol però, el Grup Excursionista us convida a la sortida nocturna pels voltants de Ribes que es farà el proper dissabte 16 de juliol a les 22’00 hores des del pont de la Palanca. Ja anirem informant en quan s’acosti la data.
Recordar que aquest cap de setmana romandrà oberta l’exposició fotogràfica de l’artista Joan Rué a la sala llarga dels Xulius. Aquesta es pot visitar dissabte de 19’00 a 21’00 hores i diumenge de 11’00 a 13’00 del migdia gratuïtament. Les fotografies exposades es poden comprar i la seva recaptació anirà destinada a Intermón Oxfam. Les imatges relaten la vida a la vall d’Omo a Etiòpia.
Per la seva banda, el grup Esplai els Xulius seguirà amb les inscripcions per al casal i les colònies d’estiu. Els trobareu dimecres de 19’30 a 20’30 a l’entitat i també el dissabte d’11’00 a 13’00 hores. Més informació a esplaixulius@hotmail.com