Bon dia, com ja sabeu aquesta darrera setmana s’han produït canvis importants en el dia a dia a causa de l’augment de casos de la Covid19. Aquest fet ens ha obligat a prendre mesures en relació als actes de Nadal que Els Xulius tenia planificats per els propers dies. Per tal de poder informar als nostres associats i associades correctament intentarem posar-vos al dia en quan a possibles canvis es vagi produint.

A hores d’ara podem avançar:

-La cantada de nadales que el Grup d’Esplai Els Xulius celebrava durant el matí de Sant Esteve pels pessebres de Ribes ha quedat suspesa entenent que no és un bon moment per anar en grup per les cases particulars a cantar.

-La Festa de Cap d’Any que s’havia de celebrar durant la matinada del 1 de gener de 2022 també ha quedat cancel·lada a causa de les noves restriccions en l’oci nocturn i les mesures que cal complir en aquest moment. El reemborsament de les entrades es farà automàticament durant els propers dies al mateix mitja que es va fer servir per adquirir-les.

-El concurs de postals de Nadal és manté, recordant que podeu participar-hi fins avui dia 24 de desembre tot presentant la vostra creació a la bústia de l’entitat tot indicant el nom i l’edat del participant. L’exposició es podrà visitar a la sala gran dels Xulius del dia de Nadal fins el diumenge 9 de gener.

-La 42a Exposició de Pessebres de Ribes continua oberta els caps de setmana i festius. Es controlarà l’accés en cas de que hi hagi afluència de públic per evitar aglomeracions. L’entrada és gratuïta i els horaris són de 12’00 a 14’00 i de 18’00 a 20’00.

-La Silvestrada que el grup de muntanya Farra i Acció celebra el 31 de desembre per acomiadar l’any es farà com en l’anterior edició, és a dir, cadascú podrà pujar al cim del Montgrós quan vulgui, com vulgui i amb qui vulgui. D’aquesta manera s’evitarà reunir gent de diverses bombolles. Un cop a dalt del cim animem a tothom a penjar la foto amb el hashtag  #silvestrada2021

-Per últim, la 32a edició del Pessebre Vivent Parlat de Ribes tirarà endavant. Les mesures ja preses per aquest any ens permeten seguir amb la programació establerta ja que les representacions es fan a l’aire lliure i l’aforament dels espais amb grups de 50 persones compleix el 50% del permès. Aquest es farà els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre al pati dels Xulius i al de la rectoria. Últimes entrades disponibles al web!

Malgrat tot, salut i BON NADAL A TOTHOM!

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials