El proper divendres 3 d’abril, Farra i Acció durà a terme una nova travessa pel Garraf. Com és habitual en els darrers anys, el Divendres Sant aprofitarem per gaudir de l’entorn del nostre parc en una caminada que parteix de Ribes i ens acosta fins a Bruguers, a la comarca del Baix Llobregat.

La sortida serà a les 6 del matí des de la plaça de la Vila i està previst arribar al punt final sobre el migdia.

Es recorda que la tornada habitual és farà amb cotxes particulars que distribuirem segons el nombre final de participants, Indiqueu també si teniu disponibilitat de cotxe per venir-nos a buscar. En cas que fossim molts (aprox. 20 o +), proposarem tornar amb un minibus. Us podeu apuntar a l’enllaç següent, d’aquesta forma anirem veient la quantitat total per poder organitzar els cotxes de tornada o el minibus.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1XQYEJVLQJ_1ix4eUz57swG1e0-KMgF7ObVbgraHUzl4/edit?usp=sharing

El recorregut serà el mateix de cada any, passant per indrets com la Penya Marcer, la Cova Negra, Jafre, Palau Novella, cim de la Morella o el castell d’Eramprunyà. La distància de la qual és de 27 quilòmetres i el punt més elevat de l’itinerari són 582 metres (la Morella). Cal portar esmorzar, aigua, calçat adequat per la caminada, llum per primera hora del matí i roba adient a la meteorologia que ens podem trobar aquell dia.

Participants de la travessa de l’any passat al cim de la Morella.