• Post author:
  • Post category:General

Aquest proper cap de setmana els XuliusCSR us convida a participar dels diferents actes que tindran lloctant el dissabte 24 amb la desena diada de l’esport, com el diumenge25 amb l’assemblea de socis i la festa de Sant Miquel.

Des de la Junta es recorda que aquestdiumenge al migdia tindrà lloc a la sala gran de l’entitat,l’assemblea general de socis i sòcies que es va haver de posposarel passat mes de maig. La primera convocatòria serà a les 12 delmigdia i la segona, a 2/4 d’1 del migdia. Tots i totes hi esteuconvidats a assistir-hi per debatre i treballar en el futur de lanostra entitat.

Ja a la tarda, a partir de les 6, la plaça del Castell acollirà una nova festa de Sant Miquel. Aquestsempre esdevé el punt de partida del nou curs d’activitats del’entitat. Moment de retrobar-se després de les dates caloroses del’estiu i començar una nova temporada amb moltes propostes iactivitats. Com sempre, les sardanes posaran el punt musical a lavetllada que anirà a càrrec de la Cobla Catània. Mentrestant, elconcurs de confitures casolanes començarà a prendre forma i coloramb les aromes de les diferents receptes. Es recorda que tothom quevulgui participar-hi cal que dugui la seva confitura entre les 5 iles 6 de la tarda. Finalment, el col·lectiu LaSalaLlarga presentaràel guanyador del seu logotip i ens endinsarà a la poesia amb un recital, Estenent Paraules, a càrrec de Gemma Romanyó, Ester Villai Lídia Gázquez.

El dia abans, dissabte el matí,  la secció de  Farra i Acció us convida a participar a la X Diada del’Esport. A les 9 del matí a la sala polivalent de Can Puig, hihaurà una introducció a les curses d’orientació a càrrec d’AmparGil. A continuació, tots els participants tindran un mapa ambdiferents valises marcades per que poguem posar en pràctica lanostra destresa en aquesta modalitat esportiva. No calen inscripcions,és gratuït. Només dur calçat adequat i una brúixola.

Ja a la tarda, a partir de les 5 i finsles 9 del vespre, davant la zona esportiva del Bosc de Plaça tindràlloc la Fira d’Entitats de la diada de l’esport. Els Xulius CSR hiserà present amb les seves seccions de muntanya en que exposaranfotografies, vídeos i estaran per compartir una tarda de muntanya ambvosaltres. Us hi esperem !