• Post author:
  • Post category:Xerrades

Aquest passat divendres mig centenar de persones es van acostar a la sala gran dels Xulius en la primera de les xerrades de primavera. Jaume Aliaga, membre de Som Energia Garraf, ens va apropar a la cooperativa energètica nascuda el 2010 i amb més de 14000 socis que promouen la energia verda.
Aquest proper divendres 16 de maig, a partir de 2/4 de 8 del vespre tindrem amb nosaltres en Marc Estévez Casabosch. Nascut a Barcelona en Marc és escriptor i comunicador, però per sobre de tot es confessa horticultor ecològic convençut. Establert en una masia del Solsonès és l’autor de diversos llibres com “El secret més ben guardat’ que va ser reconeguda amb un èxit aclaparador i que s’ha consolidat amb ‘Bolets en temps de crisi’ o ‘El secret dels rovellons’ entre altres edicions.
El 2012 presenta “Un hort per ser feliç”, una obra dedicada a l’aventura de crear un hort saludable, sigui en un jardí, en un balcó, al camp o a la ciutat, i que, a més d’haver-la publicat en castellà, ja compta amb quatre reedicions esgotades en català. En Marc el tindrem a la nostra entitat perquè ens parli de l’hort i de tot el seu món.

Us hi esperem.