Aquest passat divendres, Farra i Acció va dur a terme la seva clàssica travessa pel Garraf. Amb sortida de Ribes a les 6 del matí, un total de 14 participants van enfilar el carrer del Pi amb el propòsit d’arribar a l’ermita de Santa Maria de Bruguers, situada a la comarca del Baix Llobregat.

A primera hora del matí, els núvols semblaven que farien acte de presència, i de fet, durant el tram entre la Penya Marcer i Jafre, alguna gota ens va fer pensar que es repetiria la jornada de pluja dels últims anys. Afortunadament no va ser així, i a mesura que passava el temps el Sol va sortir i ens va acompanyar en una jornada perfecte per gaudir del Parc Natural.

Alguns indrets pels quals recorre l’itinerari són la Penya Marcer, la Cova Negra, Jafre, la Plana Novella, camí del Cartxol, cim de la Morella, les Agulles o el castell d’Eramprunyà per arribar finalment a l’ermita de Sta. Maria de Bruguers.

Menció especial es mereix en Joan de la Penya Barcelonista que un cop més ens va obrir les seves portes a quarts de sis del matí per fer el primer café del dia i obrir els ulls. Si tot va bé, l’any que ve ens tornarem a trobar per seguir gaudint d’aquesta ruta.