Aquesta tarda s’ha tancat el cinquè cicle de projeccions de muntanya que Farra i Acció ha dut a terme durant les tres darreres setmanes a la sala gran de l’entitat. La cloenda ha anat dedicada als descens d’engorjats, amb una projecció on s’ha repassat amb imatges tots els barrancs que la secció ha realitzat durant la seva història des que el 1996 va iniciar-se amb aquesta especialitat amb el conegut “3 en ratlla” de Montserrat.
A continuació, s’ha obert una xerrada en què Ramon Camacho, guia de barrancs, i Marc Erra, Diedre, ens han acostat elements bàsics que cal tenir presents per a la pràctica d’aquest esport. Com prevenir accidents, com actuar, com assegurar un bon descens, materials adequats i molts més consells que resulten essencials i ens han aprofundit novetats sobre aquesta divertida disciplina.
Farra i Acció tanca aquesta edició del cicle de projeccions amb la satisfacció d’haver pogut tirar endavant aquesta activitat durant cinc anys. S’obre però un període de reflexió per mirar el futur i decidir si l’any que ve ens tornarem a trobar per gaudir de noves aventures. Si la gent ho vol així serà.
Salut i muntanya.