Portem uns anys treballant amb el Monocicle, el cicle de música intimista que acosta la música d’autor als Xulius , en espais petits i acollidors, on gaudir i assaborir la música en bona companyia. I fins ara, a dia d’avui, mai ningú no havia repetit en el cartell però ahir, en el primer concert vermut del Monocicle, ho vam fer de la mà de l’Ian Sala. I aquest ens va demostrar el perquè ha estat així.

Un plaer i un gustassu poder tornar estar al seu costat no només amb la seva música sinó també amb la seva manera de ser, la seva senzillesa, el seu tarannà. Un cop més ens ho vam tornar a passar molt bé al seu costat, en un dia radiant de sol (que prometem posar-hi ombra) i també sota el magraner improvisant uns macarrons de la iaia.

La propera cita del Monocicle serà el dissabte 18 de juny a les 10 del vespre. Comptarem amb la presència de Chet, grup barceloní que barreja el pop i el folk. Juntament amb ells també podrem gaudir dels dos cantautors locals Tu no, la novia i el ribetà Gomes, que refrescaran la nit d’estiu.