Hem de celebrar, no podem deixar un 25 de Gener orfe de Festa Major de Sant Pau

Bona Festa Major de Sant Pau 2021!!

I per fi som al 2021. Com cada any, després de la ressaca de Nadal i quan encara no hem paït els torrons, arriba Sant Pau. I com ja ens tenia acostumats el 2020, serà diferent. Tot i això és Festa Major!

Ja fa dies que el Torneig Sabre de Sant Pau estaria en marxa, però aquest any hem cregut convenient cancel·lar-lo per la situació en la que estem immersos. Una pena no poder gaudir dels jugadors ribetans i l’alt nivell que en les últimes edicions hi havia. Esperem poder celebrar-lo l’any que ve. I el cap de setmana passat hagués estat el torn del concert vermut…

Però ja està, res més… no hem de parlar del que no es fa! Això si, hem de ser conscients del QUÈ no es fa i PER QUÈ no es fa. La situació en la que vivim ens porta al distanciament social, a estar lluny dels nostres. Malgrat aquesta distància, són possible les celebracions, i és que hi ha moltes maneres de celebrar. Podem compartir moments, podem escoltar-nos i compartir el que escoltem, podem compartir el que veiem… i és que en l’era que vivim tenim moltes possibilitats. Això si, no ens podem permetre el NO CELEBRAR. Encara que sigui de manera simbòlica, s’ha de celebrar. Hem de poder assenyalar al calendari una data, un fet, un acte… i això és important per nosaltres com a éssers i per la mateixa Festa Major.

Per aquest motiu reivindiquem una traca, un pregó, una efemèride que ens assenyali la festa, necessitem saber que és Festa Major.

Des de Els Xulius, esperem que passeu una bona Festa Major de Sant Pau! I cuideu-vos.

Visita la web de la Festa Major!

http://www.ribes.org/festamajor/

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials