Us informem que el proper dia 22 de juny, l’Assemblea Nacional Catalana, amb la col•laboració de les entitats Els Xulius i Ger, organitza un concert líric que tindrà lloc a les 8 del vespre a la Nau Pere Vall i Soler. Aquest mateix acte, l’ANC l’organitza a molts altres municipis catalans.
El concert compta amb la col•laboració desinteressada d’un tenor i una soprano però per a la interpretació de dues peces es demana la col•laboració específica de cada poble. En aquest sentit, en el decurs del concert, una coral d’adults i una d’infantil formades per a l’ocasió cantaran dues cançons establertes per l’organització.Si voleu formar part d’aquesta coral, cal que ho comuniqueu a algun membre de la junta abans del 25 de maig.
Els assajos tindran lloc al la sala gran del Ger, els dilluns a les 19.30h a partir del 27 de maig.
Cal tenir en compte que, tant si hi assistiu com a cantaires com si ho feu com a públic, caldrà fer reserva prèvia de la localitat. Aquesta reserva la gestionarà directament l’ANC a través del seu web. Els Xulius ofereix també la possibilitat de reservar seient al correu de l’entitat xulius@ribes.org, a secretaria de l’entitat (dimecres de 2/4 de 8 a 2/4 de 9 del vespre) o notificant-ho a qualsevol membre de la Junta.

Us animem a participar-hi!