En aquesta pàgina trobaràs orientacions per participar en les diverses xarxes i mitjans socials que tenen relació amb els Xulius. Si en descobreixes de noves, només cal que ens ho facis saber.

Facebook | Fes-te de la Pàgina Facebook dels Xulius. Simplement has d’accedir-hi i fer clic al botó “Fes-te admirador”. Tingues present que, prèviament, has de ser usuari de Facebook.

Viquipèdia | Millora la definició de “Els Xulius” que figura a la Viquipèdia. Pots fer-ho lliurement. També pots llegir-la de tant en tan per veure si els canvis que s’hi fan t’agraden. Si disposes d’un programa agregador, et pot ajudar a fer el seguiment el canal RSS de seguiment dels canvis.

Twitter | El canal Twitter Xulius  dóna informació ràpida sobre l’entitat. Si disposes d’un programa agregador, pots estar al cas de les novetats amb aquest RSS de seguiment. Si tens el teu propi canal Twitter, pots fer-te’n seguidor. També pots etiquetar qualsevol Twitt amb el hashtag “#elsxulius” o bé, simplement, mencionar el nom de l’entitat. Si utilitzes el hashtag, que sigui “#elsxulius” i no “#xulius“.

Twitts recents amb el hashtag “#elsxulius” en qualsevol canal Flickr (RSS).
Mencions recents a “Els Xulius” en qualsevol canal Flickr (RSS).

Flickr | Mira a Flickr Canal Xulius les fotografies publicades per l’entitat (si disposes d’un programa agregador pots utilitzar el RSS de seguiment). En canvi, a Flickr Tag Xulius hi trobaràs les fotografies etiquetades com a Xulius en qualsevol canal Flickr (si disposes d’un programa agregador existeix un RSS de seguiment). Si disposes del teu propi canal Flickr i vols que les teves fotografies relacionades amb l’entitat apareguin automàticament a l’apartat Fotografies del nostre web, només cal que hi afegeixis l’etiqueta Xulius.  Si vols cedir-nos fotografies perquè l’entitat les pugui utilitzar lliurement, envia-les a xulius @ ribes.org.

Youtube | Mira els vídeos publicats per l’entitat a Youtube Canal Xulius  (si disposes d’un programa agregador existeix un RSS de seguiment). També pots anar a la Llista de reproducció Els Xulius. Hi apareixeran els vídeos de qualsevol canal que tinguin relació amb l’entitat. Si disposes del teu propi canal amb vídeos i vols que algun hi aparegui, només has d’afegir-hi l’etiqueta “Els Xulius”.

Friendfeed | Segueix tota l’activitat de tots els canals dels Xulius, a més de les aparicions en la premsa, en els blocs i a tot arreu a Canal integrat Friendfeed (si disposes d’un programa agregador existeix un RSS de seguiment).

Scribd | Consulta els documents i publicacions dels Xulius compartits a Scribd Xulius (si disposes d’un programa agregador existeix un RSS de seguiment)

Edocr | Consulta els documents i publicacions dels Xulius compartits a Edocr Xulius
 (si disposes d’un programa agregador existeix un RSS de seguiment).

Agenda | Comparteix l’agenda dels Xulius o incorpora-la a la teva amb el sistema que prefereixis: XML
(comparteix l’agenda dels Xulius o incorpora-la a la teva agenda en format XML); ICAL (comparteix l’agenda dels Xulius o incorpora-la a la teva agenda en format ICAL) i HTML (comparteix l’agenda dels Xulius en format HTML).

Web dels Xulius | Si vols seguir les novetats del web de l’entitat pots fer servir el RSS dels Xulius (necessitaràs un agregador). També pots subscriure’t al RSS del wiki Història i records. Podràs veure els canvis que els socis i amics de l’entitat hi van fent.