Arriba la 24a edició del Cicle de Música al Castell dins dels actes de Festa Major dels Xulius. Un bon grapat d’anys acostant diferents i variades besants de la música al públic en un ambient agradable i acollidor com és la plaça del Castell de Ribes.
Enguany les propostes que trepitjaran l’escenari ens acostaran els ritmes de la música jamaicana en les seves diferents arrels. Per altre banda, la segona proposta ens endinsarà a la música de barberia, tal i com es presenten ells mateixos.
Aquest divendres 5 de juliol, els encarregats de pujar a l’escenari són The Kinky Coo  Coo’s. Un grup que tot i la seva joventut porten una llarga trajectòria en la música i els escenaris. Ritmes jamaicans de rocksteady i ska, amb funk o soul són els ingredients que barregen per escriure els seus temes. Tot i estar acostumats a pujar a grans escenaris, la plaça del Castell espera amb il•lusió poder veure un concert més íntim i proper.  A més, tindrem la sort de poder escoltar els temes del seu nou treball “Sweet, fun & ready” que sortirà a la venda el proper 10 de juliol a través del segell Liquidator.