• Post author:
  • Post category:General

Ahir dilluns va començar el casal d’estiu que durarà fins el dia 27 de juliol que organitza l’esplai per nens entre P3 i 2n d’ESO, enguany repartits en sis grups diferents. Els noms dels grups són sobre el món del circ, per tant, podem trobar grups com els pallassos, els trapezistes o els domadors. El casal es fa en punts diferents, com ara la seu de l’entitat, a l’escola Les Parellades o excursió pel terme municipal. Les inscripcions romanen obertes. Es poden inscriure qualsevol dia de dilluns a divendres entre les nou del matí i la una del migdia als Xulius (Major, 13), preferiblement a les nou.

D’altra banda, el festival infantil de l’esplai, s’ha encarregat de posar inici a una Festa Major d’estiu molt estimada i molt carregada de diverses activitats al nostre poble. Aquest any, el grup d’animació Trencamandres s’ha encarregat d’organitzar un gran espectacle on no només els petits han pogut gaudir d’una tarda molt entretinguda on la participació del poble hi va ser notòria.

Aquest festival infantil es fa cada any el 27 de juny per commemorar l’aniversari de l’inauguració de l’edifici actual, 13. Ha fet tretze anys que l’entitat es va traslladar del número 24 al 13 del carrer Major a causa de la prolongació del carrer Balmes, que va obligar a enderrocar ca la Nisa.