• Post author:
  • Post category:General

El passat cap de setmana es va disputar la Trailwalker 2012. Un projecte que uneix la solidaritat amb l’esport a molts indrets del món, i que a Catalunya arribava per segon any consecutiu de la mà d’Intermón Oxfam.
Un total de 297 equips, 1188 participants, 600 suporters, desenes de col·laboradors i molts aficionats animant, van transformar aquesta cita en una festa de les grans. Equips de diversa procedencia arribats de tot arreu van donar color a un itinerari de 100 km, els que uneixen la pirinenca població d’Olot amb la costanera Sant Feliu de Guíxols.
Des de Ribes hi va prendre part un equip format per companys nostres, Ribes Trot Oxfam, els quals volem felicitar especialment i que van assolir arribar tots quatre al destí final amb un temps total de 18 hores i 28 minuts. Un llarg camí, que com ens comenten, va haver-hi moments per a tot; somriures, calor, amistats, dolors, boscos, pols, suport, nit de lluna plena, camps, esforç, butllofes, anècdotes, destí.
Tanmateix, des del mateix equip també vol donar les gràcies a tots aquells que van estar animant durant la prova, ja sigui in situ o des de casa. Van ser moltes les mostres de suport rebudes. Al mateix temps, Ribes Trot Oxfam va ser el 35é equip en recaptar més donatius d’un total de 297 equips !! amb una xifra de 2865 € que ajudaran a Intermon Oxfam poder tirar endavant els múltiples projectes solidaris que té a l’Amèrica Llatina, Àfrica o l’Àsia.
Enhorabona a tots/es per col·laborar, enhorabona campions.

dos instants de Ribes Trot Oxfam a la Trailwalker 2012. foto J.C.Mestre.