En menys de vuit setmanes ja tenim el Monocicle aquí! Amb un cartell espaterrant i repetint ubicació al Castell de Ribes i el seu entorn.

Si ve el cartell ja s’ha anat donant a conèixer en les darreres setmanes amb noms destacats com Cala Vento, Marala, Dan Peralbo i el Comboi, Renaldo i Clara, Bino, Coloma Bertran o Copa Lotus entre molts altres, ara el festival vol destacar un cop més la gran participació dels concursos de cantautor/a i de videoclips, als quals aquest any també se li ha sumat la iniciativa de “convocatòria oberta” per a tots aquells artistes i grups amb ganes de participar del Monocicle. El resultat un any més ha superat totes les previsions, posant molt difícil la tasta del jurat. En total han estat 206 les propostes presentades a la convocatòria oberta, 137 les presentades al concurs de cantautors/es i 117 al concurs Monoclip dedicat al món del videoclip. Espectacular!!!!

Amb tot, és moment de començar a escalfar motors i per això el proper dijous 25 d’abril a les 18’00 hores a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Ribes, en motiu del 25é aniversari d’aquesta,  el Monocicle donarà a conèixer el cartell del festival Monoxics, és a dir, tota aquella programació musical i de tallers que gira entorn als més petits de la casa. Per aquesta cita tindrem amb nosaltres la música de El Belda, que és l’acordionista vallesà Carles Belda conegut per la seva amplia carrera musical amb grups com Mesclat, Pomada, Ensaladilla So Insistent o Fetus entre molts d’altres projectes. Entrada gratuïta.

I ja ho saps, si vols ser voluntari del Monocicle t’obrim les portes de bat a bat. Ens ho pots fer saber a monocicleribes@gmail.com

Crida a l'acció

Informa't i participa de l'activitat....

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials