El proper cap de setmana el municipi de Sant Pere de Ribes celebrarà la desena Diada de l’Esport. Enguany aquesta presenta diverses novetats com el canvi de data, passant del juliol al setembre, i també de la pedalada popular i la cursa atlètica que es faran el diumenge al matí.

A continuació us adjuntem el tríptic amb totes les activitats que es repartiran per Ribes i les Roquetes durant tot el dissabte i el matí de diumenge.

Per la nostra part, els Xulius CSR us volem convidar a prendre part de les activitats que em preparat. El dissabte pel matí hi haurà una introducció a les curses d’orientació, una modalitat esportiva cada cop més arrelada i amb més seguidors que comptarà amb una classe introductória a la sala polivalent de Can Puig, i una activitat no competitiva perquè els assistents puguin conèixer de més aprop el funcionament d’aquest.

L’encarregada d’introduir-nos en aquest món serà l’Ampar Gil, corredora d’èlit que ens presentarà una breu història sobre les curses d’orientació, el seu funcionament, com interpretar un mapa i la seva simbologia, com utilitzar una brúixola,… a continuació, tothom podrà sortir a buscar valises en un circuit urbà. Al no tractar-se d’una competició tothom podrà triar el circuit i la dificultat que més convingui, per això, l’activitat està oberta tant pels més menuts que vulguin venir acompanyats amb els pares com pels més atrevits i vulguin posar-se més al límit.

Ja de cara a la tarda, les seccions de muntanya de l’entitat estarem presents a la Fira d’Entitats que tindrà lloc al Bosc de Plaça i a on tindrem un estand muntat per compartir experiències en la muntanya. Hi haurà una exposició fotogràfica de les activitats de la temporada 2009-2010 com també una projecció continuada des les activitats de l’any passat com també de la història de les seccions. Us animem a acostar-vos i fer-nos companyia.