El Pessebre Vivent Parlat de Ribes es portarà a terme a Can Mironet del Bosc els dies 25, 26, 27 i 28 de desembre. La masia, catalogada com a patrimoni cultural per la Diputació, ja ha estat preparada per acollir l’espectacle. Voluntaris dels Xulius hi han treballat intensament durant les darreres setmanes. El pessebre és una de les iniciatives populars més exitoses que es porten a terme al municipi. És el més concorregut del Garraf i té un gran reconeixement arreu del país.

La principal singularitat de l’espectacle és que cada any es porta a terme en un lloc diferent del municipi i es renova de dalt a baix. Com que és un pessebre parlat cada any cal canviar els guions, els actors i l’escenografia. Tot i l’esforç que això comporta, la representació esdevé diferent i atractiva. Així, els habitants del Garraf han pogut gaudir de 22 espectacles diferents des que va començar l’any 1989.

Es recomana d’adquirir entrades anticipades ja que l’aforament és limitat. Es poden trobar als Xulius (c. Major, 13), a la perfumeria M. Àngels (c.Balmes, 47) o, en línia, al web del pessebre: http:/www.ribes.org/pessebre. Durant els dies de representació, les entrades es podran acollir als Xulius. No es vendran entrades al lloc de representació. Vegeu el mapa amb el camí des dels Xulius fins a can Mironet.

Can Mironet