Dissabte vinent, 26 de març, les seccions de muntanya dels Xulius CSR us convidem a les projeccions de muntanya que farem a la sala gran de l’entitat a partir de les 7 de la tarda. Ens acompanyaran socis i companys de sortides que ens explicaran les seves experiències, amb recull d’imatges, de les seves aventures i reptes.

La primera de les projeccions anirà a càrrec d’en Jaume Barriach, soci dels Xulius i membre del Trote-Extrem de Tarragona que ens vindrà a explicar les seves sensacions a la Gore-Tex Transalpine-Run en que va poder participar en les edicions del 2008 i 2009.
Aquesta és una carrera de muntanya de vuit etapes, 238km amb un desnivell positiu de 15.422 metres. Córrer per cims i camins rocosos dels Alps constitueixen un dels reptes esportius més espectaculars del món. L’experiència de creuar els Alps amb un company formant equip de dos. La ruta travessa els Alps des d’Alemanya fins a Itàlia passant per Àustria i Suïssa amb cims de 3000m d’alçada i magnífiques valls. Un nou repte assolit pel Trote-Extrem. 

La segona de les projeccions anirà a càrrec de diversos membres de Farra i Acció que van assolir el primer 4000 de la secció. El Toubkal, el primer 4000 de Farra i Acció és el recull fotogràfic de la sortida que van emprendre en Jaume Milà, Jordi Coll, Jordi Seuba, Albert Cano i José Arranz a finals del passat 2010.
El repte: el Toubkal. El cim més alt del Marroc i de l’Àfrica del nord amb 4167 metres d’alçada i situat a la serralada de l’Atlas. Una expedició de quatre dies en què el bon ambient va ajudar que l’expedició fos un èxit.