El passat cap de setmana el grup de muntanya Farra i Acció es va desplaçar fins al Solsonès per fer-hi una caminada pels majestuosos cingles de la Serra de Busa.

Un paratge fantàstic en una ruta circular de 15 quilòmetres que va permetre gaudir de les diferents besants d’aquesta zona. Cingles imponents, obagues extraordinàries, camps i valls que amb la primavera estan en el seu màxim esplendor i unes vistes privilegiades sobre la Vall de Lord i per extensió, el Berguedà amb el Pedraforca, la serra d’Ensija, Rasos de Peguera i fins i tot, mirant cap al sud, la serralada de Montserrat.

La ruta ens va permetre conèixer llocs tan diversos com les ermites de Sant Iscle i Santa Victòria, les Baumes de l’Areny, la presó i la creu del Capolatell, el cim del Serrat del Cogul, la canal de Casa Vila i les obagues de la fageda dels Llengots. Una bona sortida de Farra i Acció del mes de maig tot esperant començar a tastar alta muntanya amb les sortides al Montardo i la Punta Alta del proper mes de juny.

Comparteix aquesta pàgina a les teves xarxes socials