El proper diumenge 14 de març arriba una nova trobada de convivència, la de primavera, que es retroba un cop més amb l’agenda de la nostra entitat. Un dels actes més carismàtics dels Xulius que aplega cada any prop de 200 socis i sòcies disposats a compartir la diada.
Aquesta començarà a les 8 del matí amb la tradicional caminada popular en què el Grup Excursionista dels Xulius promou el coneixement dels camins, entorns i masies del nucli de Ribes. Enguany la caminada passarà per indrets com la masia de ca l’Almirall, Quatre Camins, els Masets, el Forat d’en Bori o la cova Negra per retornar novament a Ribes. El punt de trobada serà a la plaça de l’Església. Cal portar esmorzar i beguda, així com calçat adequat per una caminada d’aquestes característiques.
A partir de 2/4 d’1 del migdia la cita serà a l’era de la masia la Serra, on mica en mica les fogueres començaran a cremar per preparar els calçots, la carn i les carxofes. Un dinar d’aquells que conviden a una llarga sobretaula i més d’un entreteniment per fer pair l’àpat. Per assistir a la calçotada cal fer la prèvia inscripció a la merceria Mª Àngels (Balmes,46) o al bar Ca la Nisa (Major, 13) abans del dimecres 10 de març. Recordem que les inscripcions es poden fer per grups.
            

diversos moments del dinar a la masia de la Serra